Sunday, November 04, 2007

Indtryk efter 6 dage

Nu er der gået endnu et par dage og børnene vågner efterhånden først hen ad 6, dejligt!!

Her i weekenden har vi været lidt rundt på øen. Vi har bl.a set skildpadder. På Cayman opdrætter man skildpadder. Nogle går til fortæring og andre bliver sat ud i naturen. Derudover har vi været på øens mest berømte strand 7-mile beach. Vi har også kørt "øen rundt". Havets farver, blå-turkise, er helt fantastiske og lever fuldstændigt op til de kodakbilleder, som man forventer af Caribien.

See flere billeder på Facebook ved at klikke her.

Et af de områder, hvor mærker, at man er i et mere "afslappet" land, er i trafikken. Vejene er af meget forskellig standard og det som ligner en stor bred vej på kortet, er ikke den store vej, som forventede og ofte i en ringe stand. I nogle kryds hvor der egentlig burde være vigepligt, kan jeg forstå på Jasper, at folk køre på skift istedet, måske fordi at man ellers aldrig ville få fri bane.

Bevoksningen er ret flot. Den er tæt og er i nogle meters højde. Her er oprindeligt meget sump, men det ligner, at man bare fylder den op og bygger ovenpå. Jeg har fået fortalt, at man p.g.a. myg har smidt kemikalier i sumpene, for at slå dem ihjel. Det er ikke en økologisk ø :-)

Vi har så også været i supermarked, 3 af slagsen. Første gang brød jeg sammen i grin. De har de her kæmpe indkøbsvogne med en legetøjsbil foran, hvor begge børn kan sidde. Det betyder at man køre rundt med et monstrum på 2-3 meter, som er meget svær at styre. Lige pludselig føler man sig meget lille, når man skal håndtere sådan en monstervogn. Man kan få de fleste dagligdagsvare. Forskellen hernede er, at man kan få ting op i kæmpe størrelser f.eks. 6 liter skyllemiddel, 1 spand ketchup, 2 kilo smør, et par liter dressing osv.

I weekenden har vi mødt et par stykker af dem som bor her i komplekset. Her er jo mange udlændinge. Vi har hilst på Marius og Buddy (hans hund) fra Canada og så har vi mødt et par, engelske Tess og australske Adam og deres 3 børn, som er flyttet hertil fra Brisbane.

No comments: